16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Серпень 2019 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 28 серпня 2019

    До уваги платників податків!

    Володимир-Волинське управління Державної казначейської служби України Волинської області (далі-управління) звертає увагу, що з 05.08.2019 набрала чинності постанова Правління Національного банку України від 28.12.2018 №162 “Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (ІВАN) в Україні” (далі - Постанова №162).

    Щороку неконтрольоване спалювання сухої природної рослинності на території області створює загрозу життю людей, а також призводить до значної шкоди довкіллю – забруднення атмосферного повітря, збіднення видового складу флори, деградація рослинності, зникнення рідкісних видів, загибель корисних комах тощо. Сільгосппідприємства та приватні особи, всупереч заборонам, щороку спалюють на полях стерню або солому після збирання врожаю. Безконтрольне випалювання стерні може призвести до пожежі на сусідніх полях або в лісосмугах, вогонь може перекинутися на розташовані поруч житлові і господарські будівлі, сади.

    На території області найближчим часом планується будівництво і експлуатація вітрових електростанцій загальною встановленою потужністю 150МВт і ліній електропередач 110кВ на території Іваничівського і Володимир-Волинського районів Волинської області для здійснення генерації електроенергії за рахунок відновлюваного джерела енергії - енергії вітру, а також будівництво супутніх об’єктів електроенергетичної інфраструктури (високовольтні підстанції, розподільчі пункти, кабельні лінії електропередачі) для збору і передачі в мережу виробленої на ВЕС електроенергії . Відповідно до вимог законодавства про оцінку впливу на довкілля управлінням екології 08 серпня ц.р. оприлюднено оголошення про початок громадського обговорення звіту з ОВД планованої діяльності ТзОВ «ВІНД ПАВЕР ДЖІ АЙ ВОЛИНЬ» щодо вказаного будівництва.

    Пільги щодо сплати земельного податку для фізичних осіб за земельні ділянки, що утворилися за рахунок переданих за рішенням відповідної ради земельних часток (паїв), не передбачені і відповідно земельний податок за такі ділянки справляється на загальних підставах.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua