16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2023 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31        
    Головна>Відомості про район >Герб та прапор>Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 03 травня 2023
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 03 травня 2023
    Середа, 03 травня 2023 18:31

    Відзнаки до Дня піхоти

    З метою вшанування мужності та героїзму воїнів механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових військових частин і підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України, виявлених у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, а також започаткування сучасних військових традицій,  06 травня  -  день, установлений Днем піхоти. То ж напередодні  бійцям 14-ої Окремої механізованої бригади ім. князя Романа, 55 батальйону 100 бригади ТРО та іншим підрозділам ЗСУ, що постійно дислокуються на території району, були підготовані відзнаки до професійного свята. Почесні грамоти Волинської обласної державної адміністрації, подяки Володимирської районної державної адміністрації та Володимирської районної ради, а також цінні подарунки були передані героям безпосередньо у місця, де вони виконують бойові завдання на східних рубежах держави.

    "Піхота завжди на чолі зустрічає ворога. Починаючи з 2014 року, наші бойові військові підрозділи показали, що українська піхота є однією з найкращих підрозділів піхоти у сучасному світі. Сьогодні ці хлопці і дівчата, як найчисленніший рід та основа бойового потенціалу Сухопутних військ ЗСУ, несуть найбільше навантаження та відіграють одну з вирішальних ролей у захисті України від сусіда-агресора. То ж всі жителі Володимирського району пишаються своїми героями, чекають їх вдома здоровими і неушкодженими з українською Перемогою!" - прокоментував начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач.

    15 квітня набрав чинності закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань».

    З метою забезпечення своєчасних фінансових виплат  особам з інвалідністю і батькам/законним представникам дітей з інвалідністю відповідно пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 08 березня 2022 року № 225 «Деякі питання порядку проведення медико-соціальної експертизи на період дії воєнного стану на території України» встановлено, що, строк повторний огляд якого припав на період дії воєнного стану на території України, переноситься на строк після припинення або скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців після його припинення або скасування за умови неможливості направлення: 

    - осіб з інвалідністю та осіб, яким встановлено ступінь втрати професійноїпрацездатності (у відсотках), лікарсько-консультативною комісією на медико-соціальну експертизу (далі - МСЕК) відповідно до Положення про медико-соціальну експертизу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2009 р. № 1317;

    - дітей з інвалідністю лікарем до лікарсько-консультативної комісії (далі -ЛКК) відповідно до Порядку встановлення лікарсько-консультативними комісіями інвалідності дітям, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2013 р. № 917.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua