16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30  
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 06 квітня 2022

    Через війну багато людей вимушені змінювати місце проживання. Дехто не має на новому місці медичної документації, відтак не може підтвердити вакцинальний статус дітей і свій власний.  Міністерство охорони здоров’я спільно з Центром громадського здоров‘я розробило рекомендації щодо отримання даних про проведену вакцинацію внутрішньо переміщеними особами (ВПО) та особами, які  виїхали за кордон через початок повномасштабної війни росії проти України. 

    Незважаючи на військовий стан, держава робить усе можливе, аби громадяни отримали належні їм соціальні виплати, житлові субсидії і пенсії. Про це 6 квітня написав на своїй сторінцій у фейсбуці голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко. Так, у Волинську область надійшло 381,2 млн гривень для здійснення соціальних виплат у квітні. Зокрема, кошти будуть спрямовані на оплату житлово-комунальних послуг, а також соціальних виплат. 

    Станом на 4 квітня в області засіяно вже 65 тисяч гектарів, на яких зійдуть ярі зернові (пшениця, ячмінь, овес), горох та цукрові буряки. Проводиться підготовка площ під посів пізніх культур – соняшника, кукурудзи і сої. Фермери продовжують залучати під посівну незадіяні у виробництві сільськогосподарські ділянки.

    24 лютого 2022 року для українців почався новий відлік життя й боротьби за нього. Ми втрачаємо близьких людей, домівки, бачимо свої зруйновані міста, переїжджаємо в інші країни й розлучаємося з рідними. Кожному болить спільне та своє водночас. Щоб ці втрати, біль, розбиті мрії не роз’їдали зсередини, щоб можна було все це пережити разом, перша леді Олена Зеленська створила чат-бот «... відлік ... 24|02»: https://t.me/countdown2402bot

    Безпека дітей – понад усе, тому наразі роботу державних дошкільних закладів на Волині в очному режимі не передбачають. Обласні заклади освіти, в тому числі дитячі садки, перебувають на вимушених канікулах з 24 лютого. Станом на сьогодні школи та вищі навчальні заклади провадять дистанційне навчання – про відновлення навчального процесу в садочках не йдеться. Крім того, управління освіти і науки Волинської ОДА повідомляє про відсутність запитів місцевої громади щодо очного режиму роботи дитячих садків.

    Президент України: якщо в ООН не знають, як ухвалити це рішення, то можна зробити дві речі. Або усунути Росію як агресора та джерело війни від блокування рішень щодо її ж таки агресії, її ж війни. І тоді зробити все, що може встановити мир. Або ж показати, як ООН може переформатуватися. І працювати реально заради миру. У разі ж якщо чинний формат – безальтернативний і виходу немає, то далі – лише саморозпуск. Переконаний, що ООН здатна обійтися без третього варіанту.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua