16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Серпень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 11 серпня 2021

    На засіданні Кабінету Міністрів України 11 серпня 2021 року прийнято рішення про продовження адаптивного карантину, а також продовження режиму надзвичайної ситуації до 1 жовтня 2021 року.

    За словами Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, поточна епідемічна ситуація повністю контрольована, але фахівці починають фіксувати перші негативні тенденції щодо зростання кількості госпіталізацій і важких хворих на коронавірус.

    Кардинально нові методи організації роботи в інспекції мають забезпечити надійне й безпечне електро- та теплопостачання споживачам. Про це наголосив тимчасово виконуючий обов’язки Голови Держенергонагляду Володимир Рубанка під час наради з керівниками територіальних органів відомства. У заході також взяли участь перший заступник Міністра енергетики України Юрій Власенко, перший заступник Голови Держенергонагляду Роман Боднар та керівники самостійних структурних підрозділів центрального апарату відомства.

    10 серпня на колегії райдержадміністрації  було обговорено процес формування системи територіальної оборони, який відбувається відповідно до нещодавно підписаного президентом закону «Про основи національного спротиву». Перед учасниками колегії виступив командир 55 батальйону тероборони Олег Матвійчук, який зазначив, що цим документом територіальна оборона визнана окремим родом військ ЗСУ, що має цивільну та військову складові, а територіальних поділ системи тероборони передбачає, що головою району ТрО є голова райдержадміністрації.

    10 серпня в ході засіданні колегії райдержадміністрації під головуванням очільника РДА Юрія Лобача було розглянуте питання проведення в громадах мобілізаційної роботи. До голів ТГ звернувся завідувач сектору моброботи облдержадміністрації Олександр Петрук, який насамперед зупинився на особливостях законодавства, що регулює цю сферу.

    Середа, 11 серпня 2021 10:58

    В районі знову двоє хворих

    За минулу добу на Волині зареєстровано  7  випадків захворювання на COVID-19:

    У Володимир-Волинському районі виявлено 2 нових хворих, обоє із Володимир-Волинської тергромади. 

    10 серпня на засіданні колегії райдержадміністрації, яке пройшло під керівництвом голови РДА Юрія Лобача, перед головами  територіальних громад району виступив начальник Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Кралюк. «Є багато можливостей щодо застосування заходів примусу, але останні два роки екоінспекція Волині виробила інше бачення розв’язання проблем – попередження негативних явищ і відпрацювання усіма громадами базових речей, які в комплексі призводять до покращення стану екології». – розповів керівник.

    В серпні 2021 року в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» відбувся брифінг Національної комісії зі стандартів державної мови, присвячений змінам у іспиті на рівень володіння державною мовою. Голова Комісії Орися Демська поінформувала, що за ініціативи МОН Кабінет Міністрів України дав доручення Національній комісії зі стандартів державної мови спростити процедуру іспиту на визначення рівня володіння державною мовою для осіб, які зобов’язані володіти державною мовою та застосовувати її під час виконання службових обов’язків.

    10 серпня в ході засідання колегії райдержадміністрації, яке провів голова РДА Юрій Лобач, відбулось обговорення стану вакцинації у районі. Зокрема, гендиректорка КП «Володимир-Волинський ЦПМД» Катерина Чубок доповіла, що на території відання центру діють 5 пунктів вакцинації – у кожній амбулаторії, а також дві мобільні групи, які здійснюють щеплення у чисельних колективах або виїжджають до маломобільних груп населення. Пункти, зазначила вона, працюють щоденно, без вихідних.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua